Det startade 1959.
Och startade igen 2013.

Bengt Jacobsson startade Optiker Jacobsson 1959. Under 50 år byggde han upp en blomstrande och omtyckt optik. Hans barn, Adam och Caroline följde i hans fotspår. De kommande 25 åren arbetade de sida vid sida, byggde upp och höll populariteten på topp på Brogatan i Halmstad. 2009 tog Synsam-kedjan över verksamheten och där kunde sagan varit över.
Men hos äkta entreprenörer spritter det för mycket i benen för att kunna sitta still. Därför har du återigen möjligheten att få hjälp av familjen Jacobsson. Bengt håller sig visserligen nöjt i bakgrunden men slog upp portarna tillsammans med Adam och Caroline till nya Optiker C&A Jacobsson våren 2013. Beläget denna gång i Söndrum, ett perfekt läge med goda parkeringsmöjligheter.

De du kommer att möta hos oss är Adam, Caroline och Viola.

Adam Jacobsson är legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet. Han är den återhållsamma, genomtänkta och artiga av syskonen Jacobsson. På fritiden spelar han golf som ett fullblodsproffs och åker skidor som en gud. När han håller sig lite mer stilla gillar han att laga mat och dricka fina viner. Har du möjlighet någon gång så passa på och fråga honom varför han rymde hemifrån så mycket när han var liten.

Han gick ut som en av de yngsta, färdigutbildade optikerna någonsin. Med över 25 års erfarenhet är han nu mer hungrig än någonsin på att, med största noggrannhet, omsätta den senaste inskaffade kunskapen praktiskt på dig och dina ögon.

Caroline Jacobsson. Den utåtriktade, impulsiva, halvgalna, problemlösande och skämtsamma i familjen Jacobsson. Hon kompletterar sin bror Adam perfekt och är en av de som du vänder dig till i allt som rör bågar, design och styling. Med över 25 år i ryggen kan hon ta fram de bäst anpassade bågarna till en kräsen kundgrupp. Vi tror faktiskt inte att hon haft en enda reklamation under alla dessa år och det måste man väl säga är ett ganska hyfsat betyg?

Viola Svensson har tio tusentals inköpta bågar bakom sig under sina 25 år i branschen. Som stylist en ganska rejäl erfarenhet när hon ska hjälpa dig ta fram den perfekta bågen för just dig. En estetisk, lyhörd och noggrann person som sprider stor värme och mycket glädje omkring sig. Privat gillar även hon att laga mat och dricka gott vin. Att resa är väldigt högt på listan med. Det passar hennes personlighet perfekt då hon är en rastlös själ som alltid är i farten.

Det här är gänget du kommer möta hos oss på Optiker C&A Jacobsson. Med över 75 års erfarenhet av nöjda kunder i ryggen fortsätter de med ny kraft att lotsa er rätt i glasögondjungeln.

Varmt välkomna till
Optiker C&A Jacobsson
i Söndrum!

Vi är medlemmar av Specialistoptikerna, ett nätverk av optiker som vill fokusera på kunskap och experthjälp. Läs mer på deras hemsida, specialistoptikerna.se.

Kontakta oss!

Telefon: 035-12 24 20
E-post: info@cajacobsson.se
Jutaplatsen 2
302 92 Halmstad