Valfrihet med kontaktlinser

Glasögon i all ära, men kompletterar du med kontaktlinser så får du fullständig valfrihet.

Det vanligaste vi gör är tillpassning av mjuka kontaktlinser. Vi tar hem linser från alla ledande tillverkare, allt för att du ska få den senaste linsteknologin som passar just dina ögon bäst.

Mer ovanligt, än så länge, är den nya teknik som innebär tillpassning av stabila nattlinser – något som inte många i Sverige erbjuder. Vi är mer eller mindre ensamma om att kunna erbjuda detta alternativ i Halmstad. 

Nattlinser innebär att du korrigerar din närsynthet medan du sover, så du slipper bära linser på dagen. Ett bra alternativ om du till exempel inte kan ha mjuka linser dagtid på grund av ögontorrhet. Linsmetoden används också för att bromsa upp utvecklingen av närsynthet hos unga, med resultat att synfelet blir mycket mindre som vuxen. Skulle du behöva speciallinser på grund av oregelbunden hornhinna, tex keratokonus, så har du också kommit rätt.

Kom in så kan Adam berätta mer.

Vi är medlemmar av Specialistoptikerna, ett nätverk av optiker som vill fokusera på kunskap och experthjälp. Läs mer på deras hemsida, specialistoptikerna.se.

Kontakta oss!

Telefon: 035-12 24 20 E-post: info@cajacobsson.se
Jutaplatsen 2 302 92 Halmstad