Det startade 1959.
Och startade igen 2013.

Bengt Jacobsson startade Optiker Jacobsson 1959. Under 50 år byggde han upp en blomstrande och omtyckt optik. Hans barn, Adam och Caroline följde i hans fotspår. De kommande 25 åren arbetade de sida vid sida, byggde upp och höll populariteten på topp på Brogatan i Halmstad. 2009 tog Synsam-kedjan över verksamheten och där kunde sagan varit över.

Men hos äkta entreprenörer spritter det för mycket i benen för att kunna sitta still. Därför har du återigen möjligheten att få hjälp av familjen Jacobsson. Bengt slog upp portarna tillsammans med Adam och Caroline till nya Optiker C&A Jacobsson våren 2013. Beläget denna gång i Söndrum, ett perfekt läge med goda parkeringsmöjligheter.

De du kommer att möta hos oss är Adam, Caroline och Wilma.

Adam Jacobsson är legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet. Han är den återhållsamma, genomtänkta och artiga av syskonen Jacobsson. På fritiden spelar han golf som ett fullblodsproffs och åker skidor som en gud. När han håller sig lite mer stilla gillar han att laga mat och dricka fina viner. Har du möjlighet någon gång så passa på och fråga honom varför han rymde hemifrån så mycket när han var liten.

Han gick ut som en av de yngsta, färdigutbildade optikerna någonsin. Med över 35 års erfarenhet är han nu mer hungrig än någonsin på att, med största noggrannhet, omsätta den senaste inskaffade kunskapen praktiskt på dig och dina ögon.

Caroline Jacobsson. Den utåtriktade, impulsiva, halvgalna, problemlösande och skämtsamma i familjen Jacobsson. Hon kompletterar sin bror Adam perfekt och är en av de som du vänder dig till i allt som rör bågar, design och styling. Med över 35 år i ryggen kan hon ta fram de bäst anpassade bågarna till en kräsen kundgrupp. Vi tror faktiskt inte att hon haft en enda reklamation under alla dessa år och det måste man väl säga är ett ganska hyfsat betyg?

Wilma Jacobsson. En ny generation har börjat hos oss, Wilma, Adams yngsta dotter. Hon är ett perfekt tillskott i butiken och med sitt lugna mjuka sätt charmar hon oss alla. Wilma är social samt utåtriktad och kommer med lite utbildning bli vår toppassistent i butiken. Hon är intresserad av mode och färger och ett utmärkt smakråd åt dig när det gäller val av bågar.

På fritiden kommer smaken in i bilden igen, hon gillar nämligen att testa nya recept och laga förhoppningsvis god mat. I skidbacken ser du henne på en snowboard, om du hinner dvs 😉

Vad är det man säger, ”Alla är vi barn i början?!”

Go Wilma Go!

Det här är gänget du kommer möta hos oss på Optiker C&A Jacobsson. Med över 75 års erfarenhet av nöjda kunder i ryggen fortsätter de med ny kraft att lotsa er rätt i glasögondjungeln.

Varmt välkomna till
Optiker C&A Jacobsson
i Söndrum!

Vi är medlemmar av Specialistoptikerna, ett nätverk av optiker som vill fokusera på kunskap och experthjälp. Läs mer på deras hemsida, specialistoptikerna.se.

Kontakta oss!

Telefon: 035-12 24 20
E-post: info@cajacobsson.se
Jutaplatsen 2
302 92 Halmstad