Skaga

Det genuina svenska glasögonföretaget Scandinavian Eyewear, har designat glasögon sedan 1948. Med sitt klassiska varumärke Skaga, som under åren formats av en lång rad framgångsrika svenska designers, har företaget satt sin prägel på Skandinavisk glasögondesign och är idag en av marknadsledarna i Skandinavien.

Ambitionen har ända sedan starten varit att designa och tillverka glasögon av högsta kvalitet med en tydlig skandinavisk känsla. Scandinavian Eyewear har ett arv och en historia som få glasögonvarumärken kan jämföra sig med. Man har gjort glasögon i mer än 60 år och det är ett genuint hantverkskunnande som ligger bakom. De högt ställda kraven medför att bågarna alltid kännetecknas av enkla, men eleganta designlösningar och omsorg om de små detaljerna.

Under årens lopp har många framstående formgivare designat företagets produkter, bl a C-A Breger, Sigvard Bernadotte, Sighsten Herrgård, Erik Ljungquist, Karin Engqvist och idag Carina Mollsjö, Anna Mälstad och Gustav Kristensson.

Besök oss i vår butik i Söndrum så visar och berättar vi mer. Om du bor i Halmstad erbjuder vi till och med privat bågvisning och rådgivning hemma vid ditt köksbord om du skulle tycka att det vore bekvämt.

Du når oss på 035-12 24 20.